مالزی کشوری است با فرهنگ ، گویش و نژادهای مختلف، جمعیت این کشور را عمدتا ، اقوام مالیایی ، هندی ، چینی تشکیل داده اند .با وجود قومیت های مختلف ، و سبک زندگی های گوناگون همه در کنار هم زندگی میکنند ، زندگی درمالزی ترکیبی است از سبک مدرن و سنتی ،این ترکیب باعث شده حتی در غذاها ی مالزی نیز انواع و اقسام طعم ها را بیابید ، طعم های بینظیری که در طی سفر به مالزی و اقامتتان باید حتما امتحان کنید.با تورمالزی علاوه بر تجربه لذت بردن از جاذبه های بیشمار توریستی و تجربه شادی و هیجان ، می توانید شانس چشیدن غذاهای محلی مالزی را نیز داشته باشید .ساتای یکی از غذاهای محلی و خش طعمی است که نباید چشیدن طعم آن را فراموش کنید .این غذا یک کبا محلی است که در تنور مخصوص درست می شود و با سس مخصوص سرو می شود ، ناسی لماک یا برنج چرب یکی از غذاهای محبوب مردم مالزی است ،این غذا ترکیبی از برنج ، تخم مرغ آب پز ، بادام زمینی سرخ شده و ماهی خشک شده است .نودل سرخ شده یکی دیگراز غذاهایی است که با طعم و عطر خود هه را به سوی خود می کشاند ،معمولا این نودل با تکه های میگو سرخ شده و ادویه مخصوص سرو می گردد . اگر علاقه مند به سوپ و غذاهای تند باشید می توانید لاکسا را امتحان کنید ، این سوپ با داشتن ادویه های تند یکی از خوش مزه ترین سوپ های مالزی است ، غذاهای محلی مالزی به قدری متنوع است ، که نظر هرشخصی با هرسلیقه ای را به خود جلب خواهد کرد ، ناسی کرابو ، روجاک ، آیام پرچیک و.. تنها برخی از این غذاهای لذیذ وخوش مزست .برای چشیدن غذای های محلی مالزی کافیست چمدان خود را بسته آژانس مسافرتی خود را انتخاب کرده ، وجهت رزرو تور مسافرتی یا خرید تورمسافرتی با مشاوران آن هماهنگ نمایید . اگر خودتان هنوز هیچ برندی را برای مقصدسفرتان انتخاب نکرده اید ، ما به شما آژانس مسافرتی آسمان آبیرا پیشنهاد می کنیم .
مشاهده پست مشابه : باتورمالزی به لنکاوی بهشت گمشده سفر کنید